Kıbrıs Turizmi ile ilgili güncel haberleri bulabileceğiniz bir gezi / seyahat / Otel sitesi..

Sayfa Adresi : https://www.turizmkibris.com/haber-detay/598_en-cok-sikayet-alinan-destinasyonlar-belirlendi-il

TÜRKİYE

Tümü

En çok şikayet alınan destinasyonlar belirlendi: İlk sırada Türkiye var

(3 Gün, 13 Saat önce) 0 Yorum

Rus turistler için en güvensiz destinasyonlar sigorta analistleri tarafından belirlendi. Listenin ilk sırasında Türkiye yer aldı.

Gazetem.ru’da yer alan habere göre, VSK Sigorta Evi analistlerince Türkiye, Rusların tatilleri için geleneksel olarak en güvensiz destinasyon olmaya devam etti. 2023 yazında da en fazla sayıda sigortalı olay Türkiye’de meydana geldi.

Türkiye, turistler için en tehlikeli ülkeler sıralamasında liderliğini korurken (olayların yüzde 44’ü), Mısır ikinci sırada (yüzde 33), Abhazya ise üçüncü sırada (yüzde 7) yer alıyor. VSK’ye en az başvuru, en yakın yurtdışı ülkelerine (Azerbaycan, Özbekistan, Ermenistan, Belarus) ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) seyahat edenlerden geldi. 


YORUMLAR

Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!

YORUM YAZ

GÜNÜN UYARILARI

Tümü
  • AŞIRI SICAKLARA DİKKAT! HAVA SICAKLIĞI MEVSİM NORMALLERİNİN 4 VE 6 DERECE ÜZERİNDE SEYRETMESİ BEKLENMEKTEDİR.
    37 Gün, 9 Saat önce
  • ORMAN YANGIN OLASILIĞI KRİTİK
    37 Gün, 9 Saat önce
  • ULTRAVİYOLE RADYASYONU AŞIRI Gerekli tedbirler alınmadan özellikle 11:00 - 16:00 saatleri arasında 5 dk. dan fazla güneş altında kalınmaması gerekmektedir.
    37 Gün, 9 Saat önce
EURO
28.7571
DOLAR
27.0020
VİRGİNİA
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
ANKETLER
Ercan Havalimanı'ndan memnun musunuz?
Bu ankete toplam 2 kişi katıldı.