İstanbul’un en lüks otellerinden olan Swissotel The Bosphorus 35. yılını kutluyor. 35 yıldır İstanbul’un en prestijli buluşma noktaları arasında olan otel, dünya çapındaki sayısız organizasyona ve seçkin davetlere ev sahipliği yaptı.
35 YILDA SAYISIZ ETKİNLİK
1991’den bu yana Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde misafirlerini ağırlayan Swissotel The Bosphorus, 35 yıllık geçmişinde dünyanın dört bir yanından devlet başkanlarını, kraliyet ailelerini, sanatçı ve iş dünyasının önde gelen isimlerini konuk etti. Yine otelde uluslararası gastronomi etkinlikleri, büyük ilgi gören Viyana Opera Balosu gibi etkinlikler de düzenlendi.
Swissotel ayrıca 65 dönümlük tarihi bahçeleri, Boğaz’a hakim konumu, seçkin restoranları ve etkinlik alanlarıyla sadece otel olarak değil bir buluşma noktası olarak da hizmet veriyor.















