Kıbrıs Turizmi ile ilgili güncel haberleri bulabileceğiniz bir gezi / seyahat / Otel sitesi..

Sayfa Adresi : https://www.turizmkibris.com/haber-detay/3613_alman-seyahat-acentelerinin-satislarinda-hafif-top

DÜNYA

Tümü

Alman seyahat acentelerinin satışlarında hafif toparlanma

(1 Gün, 21 Saat önce) 0 Yorum
Almanya’da seyahat acentelerinin satışlarının Temmuz ayında toparlandığı bildirildi.

Almanya’da fiziksel seyahat acentelerinin satışları, Haziran ayında ilk kez eksiye düşmesinin ardından Temmuz’da hafif toparlanma gösterdi. Frankfurt merkezli hizmet sağlayıcı TATS’ın verilerine göre, toplam sipariş girişi geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 0,6 artışla pozitif seyretti.

Bu gelişmede, tur operatörlerinin piyasaya sunduğu çok sayıda son dakika teklifinin etkili olduğu belirtiliyor. Ancak uzmanlar, bu yıl son dakika fiyatlarının önceki yıllara göre belirgin şekilde yüksek olduğuna dikkat çekiyor. Montabaur’daki Westerwald Reisebüro’dan Sabine Krohmann, “Bazen gerçekten cazip fırsatlar oluyor ama çoğu müşteri yüksek fiyatlardan şaşkın. Özellikle aileler, tatillerini gelecek yıla erteleyip erken rezervasyona yöneliyor” dedi.

Temmuz ayında da rezervasyonlarda çekingenlik gözlense de, kruvaziyer satışlarının güçlü seyrettiği bildirildi. TATS’ın bin seyahat acentesinin verilerine dayanan analizine göre, temmuzda talep geçen yılın aynı ayına göre yüzde 10 arttı. Haziranda artış yüzde 22,9 olmuştu. Yılın genelinde ise büyüme, 2024’e kıyasla yüzde 7,6 olarak gerçekleşti.

 
 
Hashtag : turizmhaber,

YORUMLAR

Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!

YORUM YAZ

ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.