Kıbrıs Turizmi ile ilgili güncel haberleri bulabileceğiniz bir gezi / seyahat / Otel sitesi..

Sayfa Adresi : https://www.turizmkibris.com/haber-detay/2273_sezgin-baran-korkmaz-in-bodrum-daki-unlu-oteli-muh

TÜRKİYE

Tümü

Sezgin Baran Korkmaz’ın Bodrum’daki ünlü oteli mühürlendi

(2 Ay, 21 Gün önce) 0 Yorum
Bodrum’un en lüks otellerinden biri olarak bilinen ve geçmişte “Paramount” adıyla hizmet veren otel, bu kez “The Plaza Bodrum” adıyla hizmet vermeye başlayacakken ÇED raporu iptal edilince, belediye tarafından mühürlendi.

Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporuna yapılan itirazlar sonucunda mühürlenen otelin geleceği belirsizliğini koruyor. Raporun iptal olma gerekçesi olarak ise tesiste izinsiz büyütme, oda ekletme olduğu öne sürüldü. Bodrum’un prestijli turizm tesislerinden biri olan otelin sahibinin ise Sezgin Baran Korkmaz olduğu öğrenildi.

Lüksü ve yüksek fiyatlarıyla dikkat çeken otelin sezon fiyatlarının gecelik bin eurodan başlayıp 30 bin euroya kadar çıktığı öğrenildi. Turizm sektöründe büyük yankı uyandıran mühürleme kararı sonrası, otelin yeniden hizmet verip veremeyeceği merakla bekleniyor. (İHA)

Hashtag :

YORUMLAR

Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!

YORUM YAZ

ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.