Kıbrıs Turizmi ile ilgili güncel haberleri bulabileceğiniz bir gezi / seyahat / Otel sitesi..

Sayfa Adresi : https://www.turizmkibris.com/haber-detay/2252_tui-dogu-avrupa-pazarinda-buyuyecek

DÜNYA

Tümü

TUI, Doğu Avrupa pazarında büyüyecek

(1 Ay, 7 Gün önce) 0 Yorum
Halihazırda bir milyondan fazla Polonyalı misafir sayısına ulaşan TUI, Doğru Avrupa pazarında büyümeyi hedefliyor.

TUI Group Yönetim Kurulu bu hafta Varşova’daki TUI Polonya’da toplanarak, TUI Group’un Doğu Avrupa’daki büyüme planları için Polonya pazarının stratejik önemini vurguladı. Türkiye, Yunanistan ve İspanya en popüler yaz destinasyonları. Polonyalı tatilcilerin sayısının önemli ölçüde artmaya devam etmesi bekleniyor.

Varşova ziyareti sırasında TUI CEO’su Sebastian Ebe, “Yeni pazarlar, yeni ürünler ve daha fazla müşteri: TUI Polonya, Doğu Avrupa’daki işimizin genişlemesi ve ek büyüme için bir taslaktır. TUI Polonya’nın çok net bir konumu var ve başarısının kaynağı da budur: Odaklanma, müşteri odaklılık ve Polonya pazarına ve müşterilerin tercihlerine göre uyarlanmış seyahat teklifleri. Bunlara yalnızca paket turların ihracattaki etkisi değil, aynı zamanda geziler ve sigorta gibi ek hizmetler de dahildir” dedi.

David Schelp, TUI Group Yönetim Kurulu’nun Pazarlar ve Havayolları’ndan sorumlu üyesidir. Varşova’daki Grup Yönetim Kurulu toplantısında konuşan Schelp ise şu şekilde konuştu: “TUI şu anda 16 kaynak pazarda faaliyet gösteriyor. Gelecekte daha fazlası eklenecek. Polonya pazarı Doğu Avrupa için özellikle önemli: TUI Polonya öncülük ediyor ve TUI’nin yeni pazarlardaki geleceğinin nasıl olacağını şimdiden gösteriyor: müşteri odaklılık, girişimci düşünce ve maliyet farkındalığı. Polonya’da, şimdi Doğu Avrupa’daki yeni pazarlara getireceğimiz bir iş modeli ve teknoloji platformu başlattık. TUI Poland’ın başarısını diğer ülkelerde de tekrarlayacağımıza inanıyorum.”

TUI Group yakın zamanda Çek Cumhuriyeti için büyüme yol haritasını sundu. Amaç, önümüzdeki yaz oradaki mevcut müşteri sayısını ikiye katlamak. Benzer yol haritaları Doğu Avrupa’daki diğer ülkeler için de hazırlandı. Bu pazarlar, David Schelp başkanlığındaki Pazarlar ve Havayolu Kurulu departmanı içindeki yeni Genişleme İşletmeleri biriminin bir parçasıdır. TUI Polonya gibi yeni pazarlara ek olarak, TUI ayrıca iş modelleri küresel olarak ölçeklenebilen bu sektördeki ürün ve hizmetleri bir araya getiriyor. Bunlara, örneğin, kiralık araba rezervasyonu için bir platform olan TUI Cars dahildir. Genişleme İşletmeleri, yeni ürünlerle yeni pazarlarda daha fazla müşteri kazanmayı amaçlayan TUI’nin büyüme stratejisinin bir ayağıdır.

Hashtag :

YORUMLAR

Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!

YORUM YAZ

ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.